05.10.2023

Hansakorttelista torstaina 5.10. LEGO-kortteli

Hansakorttelissa järjestetään torstaista lauantaihin jättimäinen LEGO-tapahtuma, joka tarjoaa viihdettä koko perheelle. Sunnuntaina Hansatorin valtaa kaksi Suomen suosituimpiin kuuluvaa tubettajaa: Lotta Toivonen ja Daniel Ahola.

Hansailmiö jatkuu rakentamisen ja taiteen merkeissä torstaina, kun Hansakorttelissa käynnistyy LEGO- rakennustapahtuma. Hansatorille tuodaan kaksi suurta rakentelupöytää, jossa noin 50–60 henkilöä mahtuu kerralla loihtimaan omia LEGO-teoksiaan.

– Vanhemmille LEGO-ystäville olemme varanneet rakennusmateriaaliksi peruslegoja ja Minecraft-palikoita. Pienemmille rakennamme oman Duplo-maailman Pikku Hansaa vastapäätä Hansan 2. kerrokseen, markkinointipäällikkö Mirva Järvinen kertoo.

Järvinen kannustaa kaikkia rakentamaan saapuneita ikuistamaan oman teoksensa ja jakamaan sen Instagramissa tunnuksilla @hansakortteli ja #hansailmiö, jolloin osallistuu yli 100 euron arvoisen LEGO- palkinnon arvontaan. LEGO-maailma on avoinna torstaista perjantaihin kello 11–19 ja lauantaina kello 10– 17.

– Sunnuntaina odotamme aikamoista yleisöryntäystä Hansatorille, sillä toteutamme monen nuoren haaveen fanitapaamisesta Lotta Toivosen ja Daniel Aholan kanssa. Kyseessä ovat supersuositut sosiaalisen median vaikuttajat, joilla on yhteensä satojatuhansia seuraajia eri kanavissa, Järvinen kertoo.

Lotta ja Daniel ovat tavattavissa Hansatorilla sunnuntaina kello 13–15. Järvinen suosittelee tulemaan paikalle ajoissa, jotta ehtii mukaan tapaamiseen.