19.10.2022

Kirsi Eronen on uusi toiminnanjohtaja

Turun Ydinkeskustayhdistyksen eli Turku Centerin toiminnanjohtaja vaihtuu. Uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu valtiotieteiden maisteri Kirsi Eronen

– Olen todella iloinen saadessani jatkaa Turun keskustan kehittämistä. Toimin aiemmin Turun kaupungilla keskustan kehittämisen kärkihankkeen hankepäällikkönä, joten odotan innolla jälleen pääseväni kehittämään keskustaa yhdessä muiden toimijoiden kanssa, toteaa Kirsi Eronen.  

Erosella on pitkä kokemus Turun kaupungin organisaatiossa. Eronen siirtyy toiminnanjohtajan tehtävään Turun kaupungin toimitilapäällikön tehtävästä. 

– Viimeisen vuoden olen saanut työskennellä toimitilojen parissa, mutta tämä uusi tehtävä antaa minulle nyt mahdollisuuden kehittää kaupunkia kokonaisvaltaisemmin. Koen tärkeänä, että keskustaa kehitetään kaikkien toimijoiden yhteistyöllä ja erityisesti kaupallista vetovoimaa vahvistaen, kertoo Eronen. 

Turun keskusta on uuden kynnyksellä

Kauppatorin avajaiset syyskuussa 2022 oli merkittävä virstanpylväs Turun keskustan kehittämisessä. 

– Olemme uuden alussa. Keskustan puitteet ovat nyt upeassa kuosissa, ja tästä on hyvä lähteä vahvistamaan sen vetovoimaa myös toiminnallisesti. Turku Centerin rooli on yhdistää toimijoita, kehittää ja johtaa tiedolla, markkinoida keskustan toimijoita ja totta kai myös vaikuttaa eri verkostoissa, selvittää Eronen. 

Turku Centerissä on tällä hetkellä lähes 360 jäsenyritystä. Yhdistyksen toimintaa ohjaa hallitus, joka valitaan vuosittain. Yhdistyksen verkkosivut toimivat osoitteessa www.turkucenter.fi.

Lisätietoja: 
toiminnanjohtaja Kirsi Eronen, p. 040 577 9548, [email protected] 31.10. alkaen

Kirsi Eronen aloittaa toiminnanjohtajana 31.10.2022