Turku Centerin lahjakorttiarvonnan säännöt

Kilpailun järjestäjä ja arpajaisvero

Turun Ydinkeskustayhdistys huolehtii kilpailun järjestäjänä mahdollisesta arpajaisverosta.

Kampanjan säännöt

Sääntöjä sovelletaan Turku Centerin lahjakorttiarvonnassa, joka toteutetaan Turku Centerin nettisivuilla. Osallistumalla kampanjaan osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

Kampanja-aika

Kampanja-aika on 25.5.2023-18.6.2023. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Lahjakortit ovat voimassa niissä esitetyn ajan ja niissä esitetyillä ehdoilla.

Miten voit osallistua?

Turku Centerin nettisivuilla on kilpailu, johon osallistutaan kertomalla sykähdyttävin asia Turun keskustassa ja jättämällä pyydetyt yhteystiedot sähköiselle lomakkeelle. Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan yksi lahjakorttikokonaisuus.

Kuka voi osallistua kampanjaan?

Turku Centerin kampanjaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet ja Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt.

Kampanjan palkinnot

Turku Centerin kampanjan arvontapalkinto on lahjakorttikokonaisuus, johon kuuluu seuraavat lahjakortit: lahjakortti Radisson Blu Marina Hotelliin, lahjakortti Hansakortteliin sekä ravintolalahjakortti ravintola Tori’on. Kaikki lahjakortit arvotaan yhdelle voittajalle. Lahjakorttien saaja vastaa palkinnon vastaanottamiseen ja käyttämiseen liittyvistä mahdollisista veroista ja maksuista pois lukien mahdollinen arpajaisvero, josta vastaa kampanjan järjestäjä. Turku Center ei vastaa mahdollisista kolmannesta osapuolesta tai teknisistä ongelmista aiheutuvista esteistä kampanjan järjestämiseen, osallistumiseen tai palkinnon lunastamiseen liittyen.

Vastuut

Turku Center pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kampanjaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kampanjan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan osoitteessa: www.turkucenter.fi. Turku Center ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Kampanjan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietojen käsittelystä noudatetaan tietosuojaselosteessa kerrottuja periaatteita.

Kysymyksiä

Mikäli sinulla on kysymyksiä kampanjaan liittyen, olethan yhteydessä osoitteeseen: [email protected]